• Entrésteg svensk "Grebbestad"

Bender Bohus Entréhällar finns i utförandena Modern och Elegant. Lämplig som entrésteg eller del av trappor till villor och liknande. Inget välkomnar en besökare som att bli mottagen på en entréhäll av äkta Bohusgranit. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. På en Modern entréhäll är framsida och kortändar råkilade, för ett naturligt intryck, medan den Eleganta är flammad, för ett striktare utseende. Välj mellan rektangulära eller rundade hällar, eller din alldeles egna form.

OBS! standardutförande är bohusgrå, för beställning av andra färger ber vi er kontakta kundtjänst!

1200x900x170 mm

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme

Entrésteg svensk "Grebbestad"

  • 7 120.00Kr

  • Utan moms: 5 696.00Kr

Tillgängliga alternativ


Senaste produkterna

Bohusgranit RF4

Bohusgranit RF4

Bender Bohus Kantsten finns i utförandena Rustik. Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande. Kantsten i granit ger ett stilfullt intry..

1 150.00Kr Utan moms: 920.00Kr

Entrésteg svensk "Grebbestad"

Entrésteg svensk "Grebbestad"

Bender Bohus Entréhällar finns i utförandena Modern och Elegant. Lämplig som entrésteg eller del av trappor till villor och liknande. Inget välkomnar ..

7 120.00Kr Utan moms: 5 696.00Kr

"Sintered stone" offerdal inomhus

"Sintered stone" offerdal inomhus

"Sintered stone" är den sten vi på Svenska kallar, granitkeramik, med andra ord natursten som producerats med hjälp av maskin.Detta gör man för att ku..

485.00Kr Utan moms: 388.00Kr

Fogsand Lithomex Easy

Fogsand Lithomex Easy

Bender Lithomex Easy minimerar ogräsets möjligheter och försvårar myrornas framfart. Lämplig för fogar från 1 mm till 10 mm och för lättare trafik.Vik..

485.00Kr Utan moms: 388.00Kr